Receptek Főételek Húsos ételek Töltött sült csirke

Hozzávalók

1 egész egész csirke
1 kevés
A töltelékhez
3 darab bagett
150 g csirkemáj
200 milliliter tej
1 kanál étolaj
2 darab tojás
2 kanál friss petrezselyem
2 kanál majoranna
1 csipet szerecsendió
1 csipet őrölt fekete bors
A salátához
3 darab paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 tk olívaolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet

Elkészítés

1

Vágjuk darabokra a bagettet, öntsük rá a tejet.

2

Adjuk hozzá a kockára vágott májat. Keverjük össze a tojással, petrezselyemmel, szerecsendióval, majorannával és őrölt feketeborssal.

3

Tisztítsuk meg a csirkét, ízesítsük sóval. Töltsük meg a már elkészített keverékkel. Ha maradt egy kis töltelékünk, a csirke bőre alá tehetjük. Tegyük egy tepsire, öntsünk rá egy kis vizet és süssük egy órán át 190 fokon.

4

Vágjuk fel a sült csirkét, tálaljuk rizzsel és salátával: A paradicsomot és a hagymát vágjuk vékony szeletekre, adjunk hozzá olajat, fűszerezzük sóval és borssal. Tipp: A maradék tölteléket süssük meg önmagában.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4